Vali Andrei

COSMETICIANĂ

15800182_1808584576095926_3238849275054615223_oCum am ajuns eu sa practic această meserie? Dintr-o simplă curiozitate. Fata care mă epila imi era o prietenă foarte bună care m-a și ajutat de altfel să invăț secretele cosmeticii. Așa am văzut că imi plăcea ceea ce făceam și foarte repede am ajuns să urmez cursuri de specializare în domeniu. Am început să practic meseria în Băneasa, am lucrat și în alte saloane și ce credeți? Dupa 19 ani, m-am întors tot aici cu și mai multă experiență.

La Legendary Barbers Băneasa lucrez de aproximativ 2 ani, de cand s-a deschis salonul. Activitatea mea include, pe lângă clasicele proceduri de epilat, orice fel de tratamente faciale precum tratamente curățare, hidratare, oxigenare și anti-aging. În materie de produse, lucrez foarte bine cu Babor – o gamă nemțească de top – cu ajutorul căreia rezultatele nu întârzie să apară. Foarte puține saloane folosesc această gamă.

📝 Recomandări:
În sezonul rece recomand curățarea și hidratarea tenului și mini-peelinguri pentru depigmentarea de peste vară.
În sezonul cald nu recomand tratamentele intensive ci doar masajul facial și hidratarea.
De asmenea, este bine să apelăm și la mici trucuri naturiste. Pentru un peeling corporal de efect folosiți 2 lingurițe de sare normală, 2 lingurițe de miere și puțină lămâie stoarsă. Deși este un tratament simplu, la îndemâna oricui, rezultatul este o piele catifelată, luminoasă și profund hidratată.

În timpul liber îmi place să citesc, să mă uit la filme, să ascult muzică și să îl plimb pe Merlin (Golden Retriever-ul meu).

Cum mă vad eu? Un om bun (în sensul de a dori să fac mult bine, atât cât pot), sufletist și perfecționist.

Un sfat pentru cei care nu au pășit încă în salon: Măcar o dată să încercați să aveți o experiență Legendary Barbers – indiferent de serviciul dorit.